Conducerea instituției aduce la cunoştinţa părinţilor candidaţilor ce au reuşit la concurs faptul că trebuie să încheie contracte de studii cu instituţia de învăţământ.

La studiile bugetare se va încheia contractele în zilele de 29 şi 30 august, având cu sine copia buletinului de identitate al părintelui şi recipisa eliberata de comisia de admitere. Dacă nu se va încheia contractul de studii pînă pe data de 10 septembrie 2016 elevii vor fi transferaţi la studii cu plată.

La studii cu achitarea taxei, contractele se vor încheia în perioada 8 – 11 august 2016 având copia buletinului de identitate a unui părinte, recipisa eliberata de comisia de admitere, suma de 2800 lei(2600 – sp.Calculatoare) pentru primele 4 luni a anului de studii. În caz că nu se va încheia contract pînă pe 11 august 2016, în locul dumneavoastră va fi înmatriculat următorul candidat din lista de concurs.

Candidaţii care nu au reuşit la concurs e necesar să-şi retragă actele pînă la 12 august 2016.

Lista candidaților admiși la studii în Centrul de Excelență în Informatică și Tehnologii Informaționale pentru anul de învăţămînt 2016-2017:

Nr. d/o Denumirea specialităţii Limba de instruire Buget Cu achitarea taxei
1 Administrarea aplicațiilor Web Română
2 Calculatoare Română
3 Contabilitate Română
4 Programare și analiza produselor de program Română
4 Programare și analiza produselor de program Rusă
5 Rețele de calculatoare Română
6 Servicii administrative și de secretariat Română
7 Operator suport tehnic al calculatoarelor Română