Asociaţia Naţională a Companilor din Domeniul TIC anunţă deschiderea perioadei de aplicare pentru Programul de Stagiere în companiile TIC. Programul se va desfăşura în cadrul Proiectului „Parteneriate pentru calitatea şi relevanţa învăţământului profesional tehnic în domeniul TIC” pe parcursul perioadei ianuarie – iunie 2016.

Programul de stagiere în companiile TIC (Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor) are drept scop facilitarea angajării tinerilor în cîmpul muncii prin corelarea cunoștințelor teoretice cu sarcinile practice și acumularea experienței relevante. Tinerii încadraţi în program vor avea posibilitea să dezvolte abilitățile și competențele necesare exercitării profesiei, fiind încadrați în activități practice și însușind metodele și procedeele de lucru utilizate în companie.

Direcţiile pentru stagiere vor fi: Testare, Mentenanța Calculatoarelor, Administrarea rețelelor.

Durata stagierii: 30 de zile. În program vor fi încadraţi 80 – 100 de tineri care studiază specialităţi TIC în cadrul instituţiilor profesional tehnice din Republica Moldova.

Pentru înscriere la program accesați CarieraIT și să completați formularul de mai jos.

Termen limită pentru aplicare – 15 februarie 2016.

După înregistrare, toate persoanele selectate vor participa la un interviu, în rezultatul căruia se va decide privind plasarea în cadrul Programului de Stagiere.

Pentru informaţii suplimentare, nu ezitaţi să contactaţi:
Natalia Crivoliubic
Asociaţia Naţională a Companiilor din Domeniul TIC
[email protected],
tel.: 022887001, 079666020.